Wie zijn wij

Iedere keer als we naar het programma ‘Ik vertrek’ kijken, doen we dat met een mengeling van jaloezie, bewondering. Eigenlijk willen wij dat ook, zo’n eigen camping beginnen op de één na mooiste plek van Nederland

Onze eigen droomcamping!

Als we zo zitten te filosoferen, dan zien we een kleinschalige camping in een mooi stuk natuur. Veel ruimte, een pand waarin nog ruimte is voor een B&B en een toiletgebouw. Het veld is speels opgezet met in het midden een simpel en natuurlijk speeltuintje en af en toe een aanschuif maal rondom het kampvuur.

Stap zetten!

Voor de afspraak hebben we de bestemmingsplannen bij de gemeente gecheckt en de mogelijkheden om een kampeervergunning te krijgen. Alles bij elkaar waren er wel een paar haken en ogen waar we achteraan moesten gaan, maar niets leek onoverkomelijk! Nu is het dan zover!!

Wij zijn open!!

Wij zijn Chris en Ineke we wonen hier samen met onze 2 super lieve dochters Vajen & Aline. Wij zijn sinds 2 jaar eigenaar van dit prachtige plekje. Wij zijn allebei gek op de natuur en zijn echte dierenliefhebbers. Wij wonen hier daarom ook samen met onze: 4 honden, 3 katten, 20 kippen, 2 paarden, 1 pony en nog 2 goud vissen.

Vanaf 20 juni 2023 kunnen gasten bij ons terecht voor een weekendje weg, of een heerlijke lange vakantie. Op een prachtige landelijke locatie in het buitengebied van Opende. Te midden van al het groen, het bos, de heide en alle vogels en dieren beleeft u elke dag vakantie op een terrein van maar liefst 30.940 m2.

De Camping De Poel ligt voor onze woonboerderij en heeft een weids uitzicht over de weilanden. Camping De poel biedt kampeer gelegenheid voor 15 sta plaatsen met voorzieningen, water, elektra, toilet en douche. U bent welkom met uw tent, caravan of camper. Wij zijn een camping voor hen die rust zoeken en rust mee brengen.

Wakker worden omringd met natuur, vogeltjes die fluiten en ver van de drukke stad.

Wij genieten er elke dag van en genieten graag samen met u.

Zien wij jullie binnenkort ook op deze prachtige plek.

Iedereen is Welkom!!

Poelbuurt 6 9865VK Opende ( groningen)

Alvast bedankt

Liefs Chris Ineke & De kids